Asiakastarinat

Täällä voitte tutustua asiakkeiden tarinoihin kuinka olemme työssämme onnistuneet. Tutustu tarinoihin ja ota yhteyttä!

Kahden talon ja autotallirakennuksen kattohuolto

Soutajantie 11 as 9 ja 11 Kahden omakotitalon ja autokatoksen kattohuolto 400 m2

Juuso Aulanko päätti naapurinsa kanssa laitattaa omakotitalojensa noin 30 vuoden ikäiset tiilikatot kuntoon. Pinnastaan kuluneet katot saivat uuden, raikkaan ilmeen. Samalla pestiin ja maalattiin myös naapurusten yhteisen autotallirakennuksen tiilikatto.

”Katossa ei ollut vielä mitään kasvustoa, mutta pintakulumaa oli sen verran, että ulkonäkö alkoi olla nuhjuisen ja kuluneen oloinen. Mutta kyllä se vielä piti veden ulkopuolella”, Juuso Aulanko kertoo kattohuollon taustoista.

Lue tarina

Omakotitalon ja autokatoksen kattohuolto

Eemelinkuja 5, Jyväskylä Omakotitalon ja autokatoksen tiilikattojen pesu ja maalaus Yht. 260 m2

Vuonna 1994 valmistuneen omakotitalon sekä autokatoksen katot saivat pesun ja maalauksen myötä alkuperäisen värinsä takaisin Jyväskylän Ristonmaalla kesällä 2017. Talon alkuperäinen, yli 20 vuoden ikäinen katto alkoi olla siinä kunnossa, että talon omistaja Pekka Suoniemi päätti tilata kattohuollon.

Lue tarina

Monipuolinen kattohuollon ja ulkoverhousremontin kokonaisuus

Saarikonkatu 2, Jyväskylä Tiilikattojen pesu ja suoja-ainekäsittely + peltikattojen ja julkisivupaneloinnin uusinta m2

Jyväskyläläisessä, kolmesta luhtitalosta koostuvassa As Oy Pirttimäessä tehtiin kesällä 2016 näkyvä remontti rakennusten katoille ja julkisivuille. Vuonna 1994 rakennettujen talojen ulkopinnat olivat alkuperäisiä, mutta tilanne katon kunnon suhteen ei ollut pientä sammaloitumista lukuun ottamatta vielä paha. Katon huolto päätettiin kuitenkin tehdä jo hyvissä ajoin.

Lue tarina

Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely

Peisalankatu 40, Lahti Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely m2

Kattopatrol teki lahtelaisen omakotitalon tiilikatolle kesällä 2016 pesun ja suoja-ainekäsittelyn. Samalla asennettiin uudet lumiesteet tulevan talven varalle.

Lue tarina

Tiilikattojen pesu ja maalaus

Espoo Tiilikattojen pesu ja maalaus 750 m2

Kolmesta erillisestä paritalosta muodostuvassa As Oy Espoon Kypäräkuja 8:ssa on aina ollut tapana pitää taloyhtiöstä hyvää huolta. Loppukesästä 2016 oli aika puhdistaa ja huoltaa 21 vuotta vanhaa tiilikattoa, jolle oli kertynyt hiukan sammalta.

Lue tarina

Omakotitalon tiilikattohuolto

Lamminmutka 9, Jyväskylä Tiilikaton pesu ja maalaus + sadevesijärjestelmän uusiminen 250 m2

Kesällä jyväskyläläisten Janne ja Minna Jäppisen omakotitalon ikä alkoi lähestyä kolmeakymmentä vuotta. Vuonna 1987 rakennetun talon tumman tiilikaton väri oli muuttunut lähemmäksi harmaata ja oli selvästi maalauksen tarpeessa. Niinpä pariskunta otti yhteyttä Kattopatroliin.

Lue tarina

Rivitalon peltikaton pesu ja huoltomaalaus

Helsinki Rivitalon peltikaton pesu ja huoltomaalaus 500 m2

Helsinkiläisessä rivitaloyhtiössä tehtiin kesällä 2016 kattojen pesu ja huoltomaalaus. 10 vuotta vanhat peltikatot eivät vielä olleet päässeet kovin huonoon kuntoon, mutta hilseileviä kohtia maalipinnassa oli näkyvissä.

Lue tarina

Tiilikaton pesu: Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely

As Oy Haukkakallio 2, Espoo Tiilikattojen pesu • Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely 1050 m2

Kaikki sujui oikein hienosti ja aikataulussaan. Kun hankitaan jotain palveluna, niin on tärkeää ettei joudu sijoittamaan siihen omaa aikaansa – ja Kattopatrolin kanssa toiminta ei vaatinut meiltä paljoa omaa osallistumista.

Lue tarina

Tiilikaton pesu: Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely

As Oy Jyväskylän Mansikkarinne - Perkamenttitie 3, Jyväskylä Tiilikattojen pesu • Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely 1300 m2 m2

Yhteydenpito ja tiedottaminen oli koko ajan huippuluokkaa; asiallista ja hyvää. Saimme esimerkiksi ennakkotiedotteet, jotka pystyimme jakamaan osakkaille.

Lue tarina

Tiilikattojen pesu: Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely

As Oy Jyväskylän Mannilanhovi - Kievarinkuja 1, Jyväskylä Tiilikattojen pesu • Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely 1700 m2

Marko suosittelee Kattopatrolin kaikenlaisiin kattoprojekteihin aina pesusta huoltoon.

Lue tarina

Tiilikaton pesu: Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely

As Oy Vantaan Onnimanni - Lehtikummuntie 19, Vantaa Tiilikattojen pesu • Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely 1200 m2

Näin jälkeenpäin voi sanoa, että tarjous vastasi täydellisesti sitä työtä mikä tehtiin. Toiminta oli täsmällistä ja työ alkoi sovittuna ajankohtana. Myös arvio työn kestosta piti ja kaikki pysyi aikataulussaan.

Lue tarina

Tiilikaton pesu: Sammaltuhoaineainekäsittely ja maalaus

Friisiläntie 33, Espoo Tiilikaton pesu • Sammaltuhoaineainekäsittely • Maalaus 345 m2

Ihailemme aina kotiin tullessamme hienoa kattoamme. Naapuritkin ovat kehuneet ripeää toimintaa ja lopputulosta; katto on kuin uusi. Syksylläkin kun lehtiä putoilee ja pinta on liukas, niin lehdetkin tulevat helpommin pois katolta.

Lue tarina

Tiilikaton maalaus

Kummunmäentie 27, Tikkakoski Tiilikaton maalaus 250 m2

Tikkakoskella sijaitsevan, vuonna 1986 valmistuneen omakotitalon tiilikatto sai uuden ilmeen ja lisää käyttöikää Kattopatrolin tekemällä maalauksella.

Lue tarina

Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely

As Oy Hopeakuusi - Kuusikorvenkatu 5, Tampere Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely 2150 m2

Neljästä erillisestä rivitalosta koostuvaan asunto-osakeyhtiö Hopeakuuseen tehtiin tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely.

Lue tarina

Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely

Kiviportintie 20, Helsinki Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely 280 m2

Helsinkiläisen vuonna 1983 valmistuneen paritalon tiilikaton huoltoa oli lykätty jo jonkin aikaa. Keväällä 2014 asukkaat päättivät kuitenkin yhteistuumin, että jotain on tehtävä, sillä katolla alkoi olla sammalta jo silmiinpistävän paljon.

Lue tarina