Huopakaton pesu ja pinnoitus

Matti Holkeri - As Oy Loukkukorvenhaka 4 - Loukkukorventie 14, Jyväskylä Huopakaton pesu ja pinnoitus 400 m2

Siistiä ja rivakkaa työtä

Jyväskyläläisen, vuonna 1980 rakennetun asuinkerrostalon kattohuopa alkoi olla jo käyttöikänsä päässä. Kunnostusratkaisuiksi valittiin Kattopatrolin tekemät pesu ja pinnoitus.

– Katto oli jo sen verran iäkäs, että jotain piti tehdä. Lueskelimme netistä tietoa erilaisista kunnostusvaihtoehdoista ja päädyimme siihen, että pinnoitus olisi katolle järkevin vaihtoehto. Sen avulla huopakatolle saadaan edullisesti lisäaikaa jopa 10 vuotta, perustelee taloyhtiön isännöitsijä Matti Holkeri.

– Kyselimme tarjouksia muutamalta kattohuoltoja tekevältä firmalta ja valitsimme Kattopatrolin työtavan ja hinnan perusteella. Halusimme nimenomaan pinnoituksen, ja sitä ei ollut monella kattohuoltofirmalla tarjolla.

Pesun ja pinnoituksen toteutus sujuivat niin kuin oli sovittu, ja taloyhtiössä on oltu tyytyväisiä sekä yhteistyöhön että lopputulokseen.

– Pojat tekivät rivakasti töitä eivätkä kattotyöt häirinneet lainkaan normaalia asumista. Myös yhteistyö Kattopatrolin kanssa oli helppoa, sillä yrittäjä Kari Hirvimäki on hyvin palvelualtis ja aktiivinen, Matti kertoo.

– Lopputuloskin vaikuttaa hyvältä – Kattopatrol teki siistiä työtä!

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää aiheesta:

Tiilikattojen pesu: Sammaltuhoaine- ja suoja-ainekäsittely

Marko suosittelee Kattopatrolin kaikenlaisiin kattoprojekteihin aina pesusta huoltoon.

Lue lisää

Tiilikattojen pesu ja maalaus

Kolmesta erillisestä paritalosta muodostuvassa As Oy Espoon Kypäräkuja 8:ssa on aina ollut tapana pitää taloyhtiöstä hyvää huolta. Loppukesästä 2016 oli aika puhdistaa ja huoltaa 21 vuotta vanhaa tiilikattoa, jolle oli kertynyt hiukan sammalta.

Lue lisää