Mineriittikaton maalaus

Olavi Kalenius - Korikatu 1, Lahti Mineriittikaton maalaus 250 m2

Tarjouspapereissa oli kaikki asiallisesti kerrottuna

30 vuotta vanhan omakotitalon omistajalla Olavi Kaleniuksella oli päätöksenteon aika mineriittikaton kunnostuksen suhteen.

– Tutkiskelin katon ja mineriittilevyjen kuntoa ja tulin siihen tulokseen, että huolto on tehtävä nyt, jos sen meinaa tehdä. Vanha maali oli rapistunut ja kulunut auringon paisteessa.
Toinen vaihtoehto olisi ollut uusia muutaman vuoden päästä koko katemateriaali.

– Tiesin naapureideni kautta Kattopatrolin ja tutustuin vielä yrityksen nettisivuihin. En löytänyt sieltä mitään moitteita – laatu ja hinta vaikuttivat olevan kohdillaan.

Olavi otti siis yhteyttä Kattopatroliin ja katolle tehtiin kuntoarvio. Mineriittikaton käyttöikää päätettiin jatkaa uudella maalipinnalla, joka tehtiin toukokuussa 2014. Toteutus sujui mukavasti suunnitelmien mukaan.

– Yhteydenpito Kattopatrolin kanssa oli helppoa ja aikataulu piti työn osalta paikkansa. Säätilakin sattui sopivaksi.

– Myös lopputulos vaikuttaa hyvältä. Olen käynyt katolla kesän aikana enkä ole huomannut, että olisi mitään sanomista. Pojat jättivät vähän maalia varalle, jos jotain pientä korjattavaa tulee. Vanhan maalin pesuvaiheessa likaa leviää pakostikin jonkin verran, mutta pojat saivat liat hyvin pois pesun jäljiltä.

– Tulevan talven jälkeen selviää, miten katon maalipinta kestää pakkasen ja lumen rasitukset. Se on järkevää tarkastaa, sillä työllä on viiden vuoden takuu, Olavi sanoo.

– Uskallan suositella Kattopatrolia muillekin. Heillä laatu on hyvä ja työt hoidetaan luotettavasti. Tarjouspapereissa oli kaikki asiallisesti kerrottuna ja homma piti.

Jos haluat kysyä lisää projektin sujumisesta, voit soittaa Olaville numeroon 041 490 1211.

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää luettavaa aiheesta:

Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely

Neljästä erillisestä rivitalosta koostuvaan asunto-osakeyhtiö Hopeakuuseen tehtiin tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely.

Lue lisää

Mineriittikaton pesu ja maalaus

Valitsimme Kattopatrolin, koska hinta ja laatu ovat kohdillaan. Lopputulokseen vantaalainen taloyhtiö oli erittäin tyytyväinen.

Lue lisää