Mineriittikaton maalaus

Asunto Oy Lahden Myllytie 6, Lahti Mineriittikaton maalaus 800 m2
2014-08-12-11.34.55

Asiat tehdään niin kuin on sovittu

Asunto Oy Lahden Myllytie 6:n mineriittikatot olivat päässeet kolmen vuosikymmenen aika huonoon kuntoon. Kattopatrolin kesällä 2014 tekemä maalaus antoi vesikatteille lisää käyttöikää ja ilmettä tummanruskealla maalipinnoitteella.

– Valitsimme Kattopatrolin osittain tarjousten perusteella, mutta hinta ei ollut ratkaisevin tekijä. Kattopatrol oli toteuttanut edellisenä vuonna toisen isännöimäni rivitalon katon maalauksen, josta jäi hyvät kokemukset, perustelee taloyhtiön isännöitsijä.

– Jo aikaisemmin tehdyssä kattohuollossa lopputulos oli hyvä. Työvaiheen aikana ei myöskään sotkettu paikkoja. Sellaisistakin tekijöistä on ollut kokemuksia, ja niitä ei halua käyttää enää toista kertaa.

Sekä isännöitsijä että taloyhtiön asukkaat ovat olleet tyytyväisiä työprosessiin ja lopputulokseen.

– Yhteydenpito Kattopatrolin kanssa oli asiallista ja tiedotus toimi hyvin. Aikataulussa pysyttiin, vaikka sade hiukan kiusasikin. Jopa vaativimmat taloyhtiön jäsenet saatiin tyytyväisiksi, mikä kertoo selkeästi Kattopatrolin onnistumisesta, isännöitsijä toteaa.

– Suosittelisin Kattopatrolia ilman muuta muillekin. Työn laatu on hyvää, aikataulu pitää ja asiat tehdään niin kuin on sovittu. Kattopatrol on luottotekijä, jota ei tarvitse kytätä ja hoputtaa!