Monipuolinen kattohuollon ja ulkoverhousremontin kokonaisuus

As Oy Pirttimäki - Saarikonkatu 2, Jyväskylä Tiilikattojen pesu ja suoja-ainekäsittely + peltikattojen ja julkisivupaneloinnin uusinta m2
Puhdasta ja siistiä

Hyvin toiminut kommunikaatio oli parasta yhteistyössä

Jyväskyläläisessä, kolmesta luhtitalosta koostuvassa As Oy Pirttimäessä tehtiin kesällä 2016 näkyvä remontti rakennusten katoille ja julkisivuille. Vuonna 1994 rakennettujen talojen ulkopinnat olivat alkuperäisiä, mutta tilanne katon kunnon suhteen ei ollut pientä sammaloitumista lukuun ottamatta vielä paha. Tiilikattojen huolto päätettiin kuitenkin tehdä jo hyvissä ajoin.

Tiilikaton lisäksi luhtitaloissa oli peltipintaisia lippoja, jotka haluttiin uusia samalla kertaa. Tarvetta oli myös julkisivujen paneloinnille ja puuosien maalaamiselle. Kattopatrolin valinnan töiden toteuttajaksi ratkaisivat tuttavan suositus ja järkevältä vaikuttava tarjous.

– Kattopatrolin antamassa tarjouksessa projekti oli pilkottu osiin ja hinnoittelu oli selkeää. Asiat oli eritelty riittävän yksityiskohtaisesti ja hintakin vaikutti järkevältä. He kävivät paikan päällä katsomassa, ja heidän suunnitelmansa vaikutti kaikin puolin toimivalta. Asioista keskusteltiin aktiivisesti yhdessä, ja koko hommasta jäi hyvä maku, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Anssi Saarinen.

Kattopatrol toteutti kokonaisuuden yhtenäisenä projektina, johon kuuluivat tiilikaton huolto, peltikatto-osioiden, sadevesikourujen ja syöksytorvien uusimista, ulkoverhouksien uusimista sekä puuosien maalaustöitä. Suomen kesän haasteellisista olosuhteista huolimatta työt etenivät hyvällä tahdilla.

– Kelit olivat tosi hankalat, vettä satoi välillä kaatamalla. Meillä ei kuitenkaan ollut aikataulupakkoa, eikä työ haitannut asumista. Joka tapauksessa Kattopatrolin työ eteni koko ajan. Kun he huomasivat epäkohtia, he korjasivat ne oma-aloitteisesti. Jos taas tarvitsi säätää jotain ylimääräistä, he soittivat heti eikä työ pysähtynyt siihen, Saarinen sanoo.

– Projektiin kuului monenlaista, mutta Kattopatrol hoiti kokonaisuuden jouhevasti. Erityisesti tykkäsin siitä, että kommunikaatio toimi niin hyvin. Teimme päätökset yhdessä ja projekti oli meille tosi helppo, Saarinen lisää.

– Mielellään samaa firmaa käyttää uudestaankin!

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää aiheesta:

Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely

Neljästä erillisestä rivitalosta koostuvaan asunto-osakeyhtiö Hopeakuuseen tehtiin tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely.

Lue lisää

Kahden talon ja autotallirakennuksen kattohuolto

Juuso Aulanko päätti naapurinsa kanssa laitattaa omakotitalojensa noin 30 vuoden ikäiset tiilikatot kuntoon. Pinnastaan kuluneet katot saivat uuden, raikkaan ilmeen. Samalla pestiin ja maalattiin myös naapurusten yhteisen autotallirakennuksen tiilikatto.

”Katossa ei ollut vielä mitään kasvustoa, mutta pintakulumaa oli sen verran, että ulkonäkö alkoi olla nuhjuisen ja kuluneen oloinen. Mutta kyllä se vielä piti veden ulkopuolella”, Juuso Aulanko kertoo kattohuollon taustoista.

Lue lisää