Tiilikaton pesu: Sammaltuhoaineainekäsittely ja maalaus

Friisiläntie 33, Espoo Tiilikaton pesu • Sammaltuhoaineainekäsittely • Maalaus 345 m2

Ripeää toimintaa ja upea lopputulos

– Talomme katto on rakennettu vuonna 1986. Tiilet olivat tulleet huokoiseksi ja sammalta kertynyt, joten huoltoa kaivattiin, kertoo talon omistaja.

– Selailin aikani netissä ja sitten soitin Kattopatroliin. He selvittivät heti kattomme värin ja muodon ja saimme tarjouksen hyvin nopeasti. Hinta oli kohtuullinen ja meidän kukkaroomme sopiva, joten ei ollut tarvetta kilpailuttaa hintaa.

Kattoprojektista sovittiin jo joulukuussa ja ajankohdaksi päätettiin alkukesä. Maaliskuussa lopullinen päivä varmistui ja katon pesu ja maalaus toteutettiin ennen juhannusta 2013.

– Kun huoltopäivä läheni, saimme hyvät ohjeet talomme suojaamista varten. Meiltä myös varmistettiin, että aloituspäivä on sopiva. Onneksi sää oli loistava ja kaikki meni kuten oli sovittu; urakka kesti kokonaisuudessaan kolme päivää.

Talon omistajat ovat erittäin tyytyväisiä Kattopatrolin työhön.

– Ihailemme aina kotiin tullessamme hienoa kattoamme. Naapuritkin ovat kehuneet ripeää toimintaa ja lopputulosta; katto on kuin uusi. Syksylläkin kun lehtiä putoilee ja pinta on liukas, niin lehdetkin tulevat helpommin pois katolta.

– Toiminta oli ripeää ja kaikkeen vastattiin heti eikä viikon päästä. Suuret kiitokset hyvin tehdystä työstä!

 

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää aiheesta:

Huopakaton pesu ja pinnoitus

Jyväskyläläisen, vuonna 1980 rakennetun asuinkerrostalon kattohuopa alkoi olla jo käyttöikänsä päässä. Kunnostusratkaisuiksi valittiin Kattopatrolin tekemät pesu ja pinnoitus.

Lue lisää

Omakotitalon ja autokatoksen kattohuolto

Vuonna 1994 valmistuneen omakotitalon sekä autokatoksen katot saivat pesun ja maalauksen myötä alkuperäisen värinsä takaisin Jyväskylän Ristonmaalla kesällä 2017. Talon alkuperäinen, yli 20 vuoden ikäinen katto alkoi olla siinä kunnossa, että talon omistaja Pekka Suoniemi päätti tilata kattohuollon.

Lue lisää