Rakenna & Remontoi messut 2015

Vuoden ensimmäiset rakennusmessut ovat takana.
Rakenna & Remontoi messuilla kävi viikonlopun aikana lähes 14 000 kävijää. Kävijät koostuvat lähinnä omakotiasukkaista, mutta myös asunto osakeyhtiöiden edustajia tavattiin.

Kattopatrol oli toisen kerran messuilla mukana ja palaute on kaikilta rintamilta positiivistä. Kattohuoltotuotteemme kiinnostivat ja saimme paljon uusia kontakteja. Kattopatrolin osastolla on pieni esittelykatto, jossa esitellään tiilikaton pesua ja yleensä sammaleen poistoa katolta. Esittelykatossa on myös suoja-ainekäsiteltyjä ja maalattuja tiiliä.
Esittelykaton avustuksella on hyvä havainnollistaa mitä tiilikaton huolloissa voidaan tehdä. Esittelykatto herättikin erittäin paljon kiinnostusta koko viikon lopun ajan.

Messuilla tarjouspyytäneiden kesken arvomme polttomoottorisen lehtipuhaltimen. Onnelliselle voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää luettavaa aiheesta:

Rakenna & Remontoi messut 2015

Vuoden ensimmäiset rakennusmessut ovat takana. Rakenna & Remontoi messuilla kävi viikonlopun aikana lähes 14 000 kävijää. Kävijät koostuvat lähinnä omakotiasukkaista, mutta myös asunto osakeyhtiöiden edustajia tavattiin.

Lue lisää

Viimetalvien lumikuormat työllistää

Lumien aiheuttamat tuhot syntyy joko liian suuresta lumikuormasta jollakin kohtaa katolla tai lumien pudottajien aiheuttamana.

Lue lisää