Tietoa meistä

Kattopatrol, luotettava ammattilainen!

Kattopatrol on vuonna 2006 perustettu yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan laadukkaita kattopalveluita omakotitalojen omistajille ja taloyhtiöille Keski- ja Etelä-Suomessa. Yrityksemme vahvuus piilee 18 vuoden kokemuksessa alalta, mikä tekee meistä yhden kokeneimmista kattoalan toimijoista Suomessa.

Yrittäjä itse on päivittäisessä toiminnassa mukana, ja hän on sitoutunut varmistamaan, että jokainen työ tehdään korkealla laadulla ja ammattitaidolla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina tarjoamaan heille parhaan mahdollisen palvelun.

Kattopatrolin palvelut kattavat kaiken, mitä katon hoito ja huolto vaativat, erityisesti olemme erikoistuneet tiilikattojen ja peltikattojen pesuun, maalaukseen ja pinnoitukseen. Ymmärrämme, että katto on kiinteistön tärkeä osa, ja sen kunto vaikuttaa suoraan kiinteistön arvoon ja turvallisuuteen. Siksi panostamme ympäristövastuulliseen toimintaan ja laatuun jokaisessa tekemässämme työssä.

Turvallista, osaa­vaa ja luotet­tavaa katto­huoltoa

Kattopatrolin ammattilaiset ovat koulutettuja ja osaavia, ja he työskentelevät aina turvallisesti ja huolellisesti. Yrityksemme on huoltanut lähes 1500 omakotitaloa ja lähes 400 taloyhtiötä ympäri Suomea. Yhteensä olemme huoltaneet lähes 800 000 neliömetriä kattoja, mikä osoittaa palvelumme laajuuden ja laadun.

Kattopatrol on valmis palvelemaan sinua ja tarjoamaan kattopalveluita, jotka parantavat kiinteistösi kuntoa ja arvoa. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin autamme sinua saamaan kattosi parhaaseen mahdolliseen kuntoon.
Luota Kattopatroliin, kun tarvitset ammattilaisen katonhuoltoon!

Miksi valita Kattopatrol huoltamaan kattonne?