Asiakastarinat:

Kahden talon ja autotallirakennuksen kattohuolto

Kaksi taloa ja autotallirakennus saivat komean maalipinnan

Juuso Aulanko asuu vuonna 1988 rakennetussa omakotitalossa, jonka alkuperäinen tiilikatto oli kohtuullisen hyvässä kunnossa ikäänsä nähden. Vaikka kasvustoa ei vielä ollut, pinta näytti kuluneelta ja nuhjuiselta. Hän päätti huoltaa katon ennen isompia vaurioita.

Naapurinsa kanssa Juuso kilpailutti talojensa ja autotallirakennuksen kattojen pesun ja maalauksen. Kattopatrolista kuulleet suositukset ja kilpailukykyinen tarjous vaikuttivat päätökseen. Kattopatrolin hyvä maine, paikallisuus ja vastuullinen toiminta vakuuttivat Juuson.

Kattohuoltourakkaan sisältyi kahden omakotitalon ja yhteisen autotallirakennuksen tiilikattojen pesu ja maalaus. Työ sujui suunnitellusti, ja kommunikaatio oli hyvää. Aulanko kiitti Kattopatrolin omistajan aktiivista osallistumista ja vastuullista lähestymistapaa.

Aulanko oli erityisen tyytyväinen siihen, että Kattopatrol neuvotteli ja keskusteli toimenpiteistä jo ennen tarjouksen antamista. Tämä antoi luottamusta ja auttoi valitsemaan parhaan ratkaisun.

Kattohuolto paransi merkittävästi talojen ja autotallin ulkonäköä, ja lopputulos oli komea maalipinta. Juuso Aulanko suosittelee Kattopatrolin palveluita lämpimästi muillekin, jotka tarvitsevat kattopalveluita.

– Voin suositella Kattopatrolin palveluita kenelle vaan, jotka tarvitsevat kattonsa huoltamista. Olen jo suositellut Kattopatrolia, kun on tullut kattoasiat puheeksi, Juuso Aulanko toteaa tyytyväisenä

Asiakas:
Avainsanat: