Kahden talon ja autotallirakennuksen kattohuolto

Juuso Aulanko ja naapuri Jussi Syrjänen - Soutajantie 11 as 9 ja 11 Kahden omakotitalon ja autokatoksen kattohuolto 400 m2

Kaksi taloa ja autotallirakennus saivat komean maalipinnan

Juuso Aulanko asuu vuonna 1988 rakennetussa omakotitalossa, jonka alkuperäinen tiilikatto oli kohtuullisen hyvässä kunnossa ikäänsä nähden.

– Katossa ei ollut vielä mitään kasvustoa, mutta pintakulumaa oli sen verran, että ulkonäkö alkoi olla nuhjuisen ja kuluneen oloinen. Mutta kyllä se vielä piti veden ulkopuolella, Juuso Aulanko kertoo kattohuollon taustoista.

– Tiilikaton huoltoon on järkevä investoida siinä vaiheessa, kun kattotiilet ovat vielä suhteellisen ehjiä, Aulanko kertoo.

Juuso Aulanko päätti kilpailuttaa naapurinsa kanssa talojensa ja autotallikatoksen kattojen pesun ja maalauksen.

– Kuulimme suosituksia Kattopatrolista ja hinnaltaankin heidän tarjouksensa oli parempi. Kattopatrol on hyvämaineinen ja paikallinen toimija, jolla on selkeästi vastuullista toimintaa. Tykkään toimintamallista, jossa neuvotaan ja osataan keskustella toimenpiteistä jo ennen tarjousvaihetta, Aulanko erittelee syitä kattohuollon toteuttajan valintaan

Luotettavaa ja asiantuntevaa kattohuoltoa

Kattohuoltourakkaan sisältyi kahden omakotitalon ja yhteisen autotallirakennuksen tiilikattojen pesu ja maalaus tupapunaisella. Kokonaisuudessaan työ kesti muutaman päivän.

Työn tilaajat ovat kaikin puolin hyvin tyytyväisiä palveluun ja kattohuoltotyön lopputulokseen.

– Huoltotyö meni suunnitellun mukaan ja kommunikaatio pelasi hyvin. Kattopatrol teki asiantuntevasti sovitut työt, Aulanko arvioi.

– Minusta toimintaan tuo luotettavuutta se, että omistaja on itse mukana kentällä, osallistuu töihin ja ottaa vastuuta, hän sanoo.

– Voin suositella Kattopatrolin palveluita kenelle vaan, jotka tarvitsevat kattonsa huoltamista”, Juuso Aulanko sanoo tyytyväisenä ja jatkaa:

– Olen jo suositellut Kattopatrolia, kun on tullut kattoasiat puheeksi.

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää aiheesta:

Kahden talon ja autotallirakennuksen kattohuolto

Juuso Aulanko päätti naapurinsa kanssa laitattaa omakotitalojensa noin 30 vuoden ikäiset tiilikatot kuntoon. Pinnastaan kuluneet katot saivat uuden, raikkaan ilmeen. Samalla pestiin ja maalattiin myös naapurusten yhteisen autotallirakennuksen tiilikatto.

”Katossa ei ollut vielä mitään kasvustoa, mutta pintakulumaa oli sen verran, että ulkonäkö alkoi olla nuhjuisen ja kuluneen oloinen. Mutta kyllä se vielä piti veden ulkopuolella”, Juuso Aulanko kertoo kattohuollon taustoista.

Lue lisää

Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely

Neljästä erillisestä rivitalosta koostuvaan asunto-osakeyhtiö Hopeakuuseen tehtiin tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely.

Lue lisää