Tiilikaton maalaus

Taisto Hämäläinen - Kummunmäentie 27, Tikkakoski Tiilikaton maalaus 250 m2

Kattopatrol vakuutti asiantuntemuksellaan ja lunasti lupauksensa

Tikkakoskella sijaitsevan, vuonna 1986 valmistuneen omakotitalon tiilikatto sai uuden ilmeen ja lisää käyttöikää Kattopatrolin tekemällä maalauksella.

– Katto oli osittain sammaloitunut ja siihen oli tullut pieniä värinmuutoksia. Lisäksi muutamat tiilistä olivat rikkoutuneet, kuvailee talon omistaja Taisto Hämäläinen katon kuntoa.

Kattopatrol valittiin useiden tarjousten antajien joukosta luotettavan vaikutelmansa takia.

– Kattopatrolista sai heti asiantuntevan kuvan. Heillä olivat tilaajavastuu ja muut luotettavasta toiminnasta kertovat asiat kunnossa. Erityisesti nettisivuilla olevat referenssit vakuuttivat, sillä muilla urakoitsijoilla ei ollut vastaavia, Taisto perustelee valintaa.

Maalaus toteutettiin suunnitellussa aikataulussa, poutaisella viikolla heinäkuussa 2014. Ennen maalausta katto pestiin painepesurilla ja sille tehtiin sammalenestokäsittely. Maalaus toteutettiin joustavalla, tiilikatolle soveltuvalla maalilla kahteen kertaan. Koko prosessiin meni aikaa vajaat kolme päivää.

– Yhteistyöstä Kattopatrolin kanssa jäi todella positiiviset kokemukset. Sama henkilö hoiti koko homman alusta loppuun, ja hän oli asiantunteva, palvelualtis ja kaikin puolin mukava, Taisto kehuu.

– Lopputulos on myös hyvä. Jäljet oli siivottu ja vielä varatiiliäkin oli maalattu sen varalle, että joitakin sattuu rikkoutumaan.

Taisto on tyytyväinen saamansa palvelun hinta-laatusuhteeseen.

– Selvisin katon kunnostuksesta 4-numeroisella summalla, kun taas katon vaihdossa olisi puhuttu 5-numeroisista luvuista. Sain tiilikatolleni parikymmentä vuotta lisää käyttöikää ja rahalleni vastinetta!

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää aiheesta:

Kahden talon ja autotallirakennuksen kattohuolto

Juuso Aulanko päätti naapurinsa kanssa laitattaa omakotitalojensa noin 30 vuoden ikäiset tiilikatot kuntoon. Pinnastaan kuluneet katot saivat uuden, raikkaan ilmeen. Samalla pestiin ja maalattiin myös naapurusten yhteisen autotallirakennuksen tiilikatto.

”Katossa ei ollut vielä mitään kasvustoa, mutta pintakulumaa oli sen verran, että ulkonäkö alkoi olla nuhjuisen ja kuluneen oloinen. Mutta kyllä se vielä piti veden ulkopuolella”, Juuso Aulanko kertoo kattohuollon taustoista.

Lue lisää

Omakotitalon ja autokatoksen kattohuolto

Vuonna 1994 valmistuneen omakotitalon sekä autokatoksen katot saivat pesun ja maalauksen myötä alkuperäisen värinsä takaisin Jyväskylän Ristonmaalla kesällä 2017. Talon alkuperäinen, yli 20 vuoden ikäinen katto alkoi olla siinä kunnossa, että talon omistaja Pekka Suoniemi päätti tilata kattohuollon.

Lue lisää