Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely

Marko Rosenberg - As Oy Hopeakuusi - Kuusikorvenkatu 5, Tampere Tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely 2150 m2

Tehokasta ja ripeää toimintaa

Neljästä erillisestä rivitalosta koostuvaan asunto-osakeyhtiö Hopeakuuseen tehtiin tiilikaton pesu ja suoja-ainekäsittely.

Vuonna 1985 rakennettujen talojen katot olivat alkuperäiskuntoisia. Taloyhtiö oli teettänyt kattojen kuntokartoituksen edellisenä vuonna, ja sen perusteella ongelmana oli sammalen kasvu katoilla. Ratkaisuksi tähän tarvittiin tiilikaton puhdistusta ja suoja-ainekäsittelyä.

– Haimme netistä tietoa siitä, ketkä näitä töitä tekevät. Valitsin heistä muutamia, joille lähetin tarjouspyynnön. Lopullisen valinnan Kattopatrolin eduksi ratkaisivat hinnan lisäksi hyvät referenssikohteet. Niiden perusteella uskalsimme lähteä ennestään tuntemattomankin kanssa yhteistyöhön, kertoo taloyhtiön isännöitsijä Marko Rosenberg.

Kattoprojekti oli kaikilta osin onnistunut ja lopputulokseen on oltu taloyhtiössä oikein tyytyväisiä.

– Asioiminen Kattopatrolin kanssa oli mutkatonta ja taloyhtiöystävällistä. Henkilöt olivat aina tavoitettavissa ja juttu luisti hyvin, sanoo Marko.

Työn toteutuksen nopeus oli Markon mielestä parasta koko projektissa.

– Kun työstä sovittiin ja päivämäärät saatiin selville, varauduttiin viikkoon. Työt saatiin kuitenkin tehtyä nopeammin. Miehet jopa venyttivät työpäiviään, että saivat hommat ripeästi valmiiksi.

– Kattopatrolin toimintatavalla useamman talon kokonaisuus saatiin käsiteltyä tehokkaasti, kun monta kattoa oli yhtä aikaa työn alla. Suosittelisin Kattopatrolia muillekin vastaavanlaisille taloyhtiöille ja käyttäisin heidän palveluitaan mielelläni uudelleenkin!

Jos haluat tietää lisää kattoprojektista, Markolle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen marko.rosenberg@kotitaito.fi.

Kaipaako sinunkin kattosi kunnostusta?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lisää aiheesta:

Monipuolinen kattohuollon ja ulkoverhousremontin kokonaisuus

Jyväskyläläisessä, kolmesta luhtitalosta koostuvassa As Oy Pirttimäessä tehtiin kesällä 2016 näkyvä remontti rakennusten katoille ja julkisivuille. Vuonna 1994 rakennettujen talojen ulkopinnat olivat alkuperäisiä, mutta tilanne katon kunnon suhteen ei ollut pientä sammaloitumista lukuun ottamatta vielä paha. Katon huolto päätettiin kuitenkin tehdä jo hyvissä ajoin.

Lue lisää

Kahden talon ja autotallirakennuksen kattohuolto

Juuso Aulanko päätti naapurinsa kanssa laitattaa omakotitalojensa noin 30 vuoden ikäiset tiilikatot kuntoon. Pinnastaan kuluneet katot saivat uuden, raikkaan ilmeen. Samalla pestiin ja maalattiin myös naapurusten yhteisen autotallirakennuksen tiilikatto.

”Katossa ei ollut vielä mitään kasvustoa, mutta pintakulumaa oli sen verran, että ulkonäkö alkoi olla nuhjuisen ja kuluneen oloinen. Mutta kyllä se vielä piti veden ulkopuolella”, Juuso Aulanko kertoo kattohuollon taustoista.

Lue lisää